free dosing device header
Нарачајте дозер бесплатно
идеален за совршено перење!
*Дозволена е само една нарачка секои 6 седмици

Можноста да ја измерите точната количина детергент за секое перење е важна ако сакате да ги постигнете најдобрите резултати.

Тука може да нарачате дозер и тоа сосема бесплатно.

Ќе добивате пораки по е-пошта за потврда во однос на нарачката на дозерот. Ќе ви испратиме и е-пошта за да ве прашаме за искуството со дозерот.

*Дозволена е само една нарачка секои 6 седмици

Сакам да го нарачам следниот дозер:

order
order
order

Внесете ги точните податоци подолу за да може да ви одговориме на барањето:

Е-пошта
Наслов
Лично име
Презиме
Датум на раѓање
Адреса 1
Адреса
Град или место
Општина
Поштенски број
Држава
Задолжителните информации се означени со *

Регистрирајте се денеска за да добивате специјални понуди и најнови информации од Procter & Gamble.

Регистрирајте се и кај списокот за новости на Procter & Gamble ако сакате да добивате информации и специјални понуди и за другите наши марки. Procter & Gamble го цени вашето мислење за нашите производи и програми и може да ве контактираме со пошта или по е-пошта.

Дали сакате да добивате вести, понуди и примероци од Procter & Gamble преку пошта или е-пошта?

Посочете подолу ако сакате да учествувате:

Зошто ги собираме овие податоци?
Регистрирани сте како корисник на OrderYourDosing за која Procter & Gamble е контролор на податоци. Со регистрирањето, потврдувате дека сакате да добивате примероци од производи од OrderYourDosing и други брендови на P&G . Можете да ги остварите Вашите права на заштита на податоци кликнувајќи овде . За подобро прилагодување на нашите соопштенија со Вашите интереси, ќе ги комбинираме податоците кои ги давате погоре со други податоци за Вас кои можеби сме ги собрале од повеќе извори и трети лица.