free dosing device header
Porositni një pajisje dozimi falas
Ideale për larjen perfekte!

Matja e sasisë së saktë të detergjentit për çdo ngarkesë larjeje është e rëndësishme për të arritur rezultatet optimale.

Ju mund ta porosisni këtu një pajisje dozimi dhe ato janë krejtësisht falas.

Dua të porosis pajisjen e mëposhtme të dozimit:

order
order
order

Në mënyrë që të mund t'ju përgjigjemi, ju lutemi na jepni të dhënat e sakta të kontaktit si më poshtë:

Titulli
Emri
Mbiemri
Adresa e rrugës 1
Adresa e rrugës 2
Qyteti
Shteti
Kodi postar
Shteti
Konfirmoj që jam mbi 18 vjeç
Konfirmoj që jam mbi 18 vjeç
Informacioni i detyrueshëm shënohet me *
Pse po i mbledhim këto të dhëna?
Ju po regjistroheni si përdorues i OrderYourDosingdevice.com për të cilin Procter & Gamble. është kontrolluesi i të dhënave. Duke u rregjistruar, ju pranoni se do të dëshironit të merrnit mostrat e produktit nga OrderYourDosingdevice.com. Ju mund të ushtroni të drejtat tuaja të mbrojtjes së të dhënave duke klikuar ketu.
Pëlqimi i cookie-t