free dosing device header
Naručite besplatan dozator
Idealan za savršeno pranje!
*Dozvoljena je samo jedna porudžbina na svakih 6 nedelja

Merenje prave količine deterdženta za svako pranje je važno za postizanje najboljih rezultata.

Ovde možete potpuno besplatno da naručite dozator.

Dobićete e-poruku sa potvrdom vaše narudžbine dozatora. Možda ćemo vam poslati i e-poruku u kojoj ćemo tražiti da sa nama podelite utiske o dozatoru.

*Dozvoljena je samo jedna porudžbina na svakih 6 nedelja

Želim da naručim sledeći dozator:

order
order
order

Da bismo mogli da Vam odgovorimo, navedite tačno sledeće podatke za kontakt:

E-pošta
Titula
Ime
Prezime
Datum rođenja
Adresa 1
Adresa 2
Varošica ili grad
Oblast
Poštanski broj
Zemlja
Obavezne informacije su označene *

Prijavite se danas da biste primali ekskluzivne specijalne ponude i najnovije informacije od kompanije Procter & Gamble.

Prijavite se i za naš Procter & Gamble bilten ako želite da dobijate informacije i specijalne ponude od bilo kog od naših drugih brendova. Kompanija Procter & Gamble ceni Vaše mišljenje o našim proizvodima i programima i možda će želeti da stupi u kontakt sa Vama poštom ili elektronskom poštom.

Da li želite da dobijate vesti, ponude i uzorke od kompanije Procter & Gamble e-poštom, poštom?

Molimo Vas da označite polje ispod ako želite da učestvujete:

Zašto prikupljamo ove podatke?
Registrujete se kao korisnik OrderYourDosing za koje je kompanija Procter & Gamble kontrolor podataka. Vaša registracija označava da ste saglasni sa: Primanjem promotivne e-pošte. Saglasni ste da dobijate e-poštu, ponude i kupone od OrderYourDosing i drugih brendova kompanije P&G u koje imate poverenje. Vaši izbori. Možete primeniti svoja prava na zaštitu podataka ili možete promeniti preference i pretplate, ako kliknete ovde. Uslovima i politikom privatnosti. Imate najmanje 16 godina i pročitali ste i saglasni ste sa Odredbama i uslovima kompanije P&G . i Politikom privatnosti. Kako bismo bolje prilagodili našu komunikaciju vašim interesovanjima, mi ćemo kombinovati podatke koje ste vi gore naveli sa drugim podacima koje smo prikupili o vama iz drugih izvora i od treće strane.